allerallereerste.nl

Het Concept

De situatie waarin meerdere bedrijven op dit moment verkeren vraagt om vereniging en creativiteit. Laat dit maar aan de ondernemers zelf over. Ze redden zich terwijl alles zakelijk tegen zit. Dit platform is in het leven geroepen om juist die ondernemers weer even positief onder de aandacht te brengen. De achterban kan zich uitspreken door actief te bieden en er zo voor te zorgen dat het perspectief nog mooier wordt. 

 

We kunnen allemaal niet wachten totdat we weer naar onze favoriete plekken mogen. Als je biedt op één van de kavels laat je niet alleen zien hoeveel zin je hebt in het moment dat we weer open mogen. Je dingt mee om geschiedenis te schrijven. Je wordt de Áller- allereeste die weer mag ervaren hoe het leven er ook alweer uitzag. Daarnaast maakt iedere bieder gratis kan om één van de schaarse reserveringen te bemachtigen van die eerste avond. Een speciale avond die in het teken zal staan van bevrijding met het blik op vooruit. Bied a.u.b niet als je het het bedag niet kan voldoen. Dit zou een belediging zijn aan de ondernemers die veel tijd stoppen in het bedenken en uiteindelijk organiseren van de items. 

Mocht je niet mee willen bieden maar wel graag willen laten zien hoezeer je hun aanwezigheid mist, laat dan een comment of anekdote achter bij het kavel waar jij enthousiast van wordt!

 

Jouw stamkroeg, favoriete restaurant of zelfs de persoon aan wie je deze ervaring schenkt, zal jou eeuwig dankbaar zijn.